Apex Hera

by Apex Audio

De Apex Hera is een 19" 1U toestel dat al enkele jaren bestaat en onlangs werd geupdate om te voldoen aan de nieuwe normen. Dit toestel kan ook een aantal relais gaan bedienen voor bijvoorbeeld het onderbreken van de stroom of het aansluiten van een 'verkeerslicht'. Dit toestel heeft een intern geheugen en u heeft enkel een pc of laptop nodig als u de gegevens wil overzetten via de seriële kabel. Als u nog een oude hera heeft kan u deze altijd laten updaten om te voldoen als klasse 2 toestel.

Ook is het mogelijk een extern display aan te sluiten om zo een weergave te hebben in de zaal of bij de DJ. Hiervoor heeft u enkel een standaard UTP kabel nodig. De micro is aangesloten via een XLR aansluiting en is dus makkelijk te verlengen.


Argos Limiter

De Apex Hera kan verbonden worden met de Argos limiter en zo actief ingrijpen op het volume in de zaal. Dit toestel is ook op rackformaat 1U hoog gemaakt en zodoende makkelijk in te bouwen. Dit is ook voorlopig de enige geluidsmeter die samenwerkt met een limiter en ervoor zorgt dat de wettelijke limiet niet overschreden wordt. Ook kan de argos los gebruikt worden om te waken over het ingangssignaal.


Hieronder ziet u een voorbeeld hoe u deze setup werkt© 2017 E-wold. All rights reserved