Verhuur geluidmeetsystemen

MeTrao mobiele sets 

Vele organisators en verenigingen doen maar een paar evenementen per jaar en hebben geen behoefte om een compleet systeem aan te kopen. 
Onze toestellen zijn eenvoudig in gebruik, zeer mobiel en makkelijk op te stellen. 
Dit toestel registreert alles vanzelf vanaf het is opgestart. Meerdere toestellen kunnen ook in netwerk gezet worden zodat u een overzicht kan hebben van alle zalen. 
Bij overschrijding van de limiet wordt automatisch de audio opgenomen (USB stick nodig).
Indien nodig kan het toestel door ons geleverd en geïnstalleerd worden maar dit brengt vanzelfsprekend een meerprijs met zich mee.
Ook permanentie tijdens het event zelf is mogelijk. Hierbij bieden wij u een optimalisatie van uw muziekbeleving binnen de wettelijke marges. Dit gaat van een simpele opstelling met 1 toestel, tot metingen met meerdere stations in een netwerk. Zo zorgen wij dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken tijdens uw event.

Voor verdere vragen kan u met ons contact opnemen .  
Een voorbeeld van een meting kan u hier bekijken. Naast de grafiek kan u bepaalde meetwaarden aan of uitzetten door erop te klikken. 

Tarieven 

In de prijs zit de aanlevering van een rapport met de complete logfile met grafiek na het event inbegrepen. Als het toestel vrij is de dag nadien of ervoor wordt er ook toegestaan het toestel een dag vroeger op te halen / later terug te brengen zonder meerkost. Dit is in onderlinge overeenkomst.┬ę 2017 E-wold. All rights reserved